Today’s Photo ~ Nichkhun Is Not The Panda! It is Junsu!

Masih ingat foto Nichkhun bergaya imut dengan topi panda? Nggak jelas punya siapa topi itu, tapi baru saja Khunnie meng-upload foto ini di akun twitternya, dan menuliskan : “Junsu wants his panda head back! Hahaha!!” (Junsu ingin kepala pandanya kembali! Hahaha!!).

Source : Nichkhun’s twitter account.

Re-shared : opathebat @HallyuCafe

DO NOT REPOST!

About opat

I am not a martian. I guess so.

Posted on May 27, 2011, in CYWorld/Fancafe/Me2Day/Twitter and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. junsu juga minjem dari aku tuh… balikin dongggg !!

  2. sunteaaddict

    kayaknya junsu emang ngebet banget sama sosok si Panda, liat aja mukanya tuh,hihihi.. dulu aja si Panda pernah diajakin ngedate makan berdua sama junsu,bikin aku jealous aja😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: