110529 Inkigayo Performers + Winner (2NE1 – Lonely)

Congratulation 2NE1!! \(^0^)/

Park Bom (2NE1) – Don’t Cry

2NE1 – Lonely

MC cuts

Dal Shabet – Pink Rocket

BEAST – Fiction

f(x) – Pinocchio (Danger)

FT Island – Hello Hello

FT Island – I Will Get You

Jang Woo Hyuk – Time is Lover

Interview FT Island

Heo Young Saeng – Let It Go

Jewelry – Pass

Jay Park – Tonight

December – Beautiful Woman

Interview 2NE1

5dolls – Like This Like That

NS Yoon Ji – Talk Talk Talk

Boyfriend – Intro + Boyfriend

X-5 – The Show Is Over

Clover – Ice Trim

YT CrazyCarrot370

About missjutek

gw cuman manusia biasa yg punya banyak kekurangan dan kelebihan (untungnya...). Disebut missjutek karena muka gw yg jutek (sebenernya bentuk alis gw yg melengkung banget dan item yg bikin muka gw keliatan jutek), padahal hati gw baik loh... *halah...*

Posted on May 29, 2011, in KPop, SBS Inkigayo, Videos and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. katany mrk g promo?ko bsa menang????
    Hidup 2NE1…*cinta sangat sm mrk,hihi

  2. ini penampilan pertama & award pertama juga pastinya buat lagu ini… belum jelas juga apa minggu depan mereka tampil lagi ato ngga… soalny lagu lonely ini kan bukan album, hanya digital single… memang biasanya kalo hanya digital single gini mah ga pake promo di acara musik mingguan kek gini… yah, ini spesial buat 2NE1 lah.. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: