f(x) Merilis “Hot Summer” MV

YT.

~~~~~~~~~~~whuaaaaaaaaaaaaaaaahhhh ><

About stalkinghero

me? you can ask jejung.. he knows me well :p

Posted on June 17, 2011, in New Single/Album/Comeback/MV and tagged . Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. aaahhhh… dari pagi mantengin HC nunggu ini keluar…
    sukaaaaa banget.. kenapa sih MV mereka keren2… !!!

  2. eh, kok tumben di uploadnya di SMTOWN’s Channel, bukan di sment’s Channel?

    dan itu topi yg dipake krystal mirip ama topi yg dipake TOP di perform-nya Love Song ya?😀
    MV-nya keren… bener2 “Hot”!!

  3. aaaaaaaa *histeris*
    amber keren bangeeetttt ya ooonnnnnnn !!!
    suka bangeeeeetttttt….

    SMTOWN’s channel punya sm juga kan tapi?* ya iyalah ya.. bodor abis gw..

  4. Ntu tankx uda pink, gede, bneran lg yah…

  5. pink..pink.. like it..🙂
    kalo om soo man gag tajir pasti gag bs buat MV daebak kayak gini dith..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: